divendres, 7 d’agost del 2009

Caminada a Puiglagulla amb lluna plena!




Aquesta nit 4 fletxes: la Clàudia, la Lurdes, la Montse i la Renée (tal i com apareixen a la foto) acompanyades d'altres arcs i amics, hem caminat fins a Puiglagulla en una hora i 10 minuts exactes. Hem sortit de les 7 Fonts a les 9 del vespre, pujat pel camí de la carena i arribat al restaurant de fosc, per fer un bon soparet a l'aire lliure. Després de la sobretaula hem acabat de pair tot baixant en menys d'una hora. Una altra vetllada d'estiu contemplant la formosa lluna plena, sentint els grills i olorant les flaires nocturnes del bosc exuberant! Un total de 10 km caminats! I com que jo estic de vacances, em permeto el luxe d'escriure un dels nostres altres nombrosos articles! Segur que tots els altres ja deveu estar clapant... jajaja!

4 comentaris:

  1. Ostres, Montse ets una fletxa, penjant notícies, .... va ser una nit molt divertida, i per variar vam aprofitar per parlar i parlar, .... ei jo si que dormia quan tu estaves amb l´ordinador, ....

    ResponElimina
  2. Eeeeeei...això sí que se'n diu aprofitar les nits d'estiu !! MOLT BÉ, SÍ SENYOR !! això de les nocturnes està fent "furor" eh !?? bé, suposo recordeu que tenim pendent la de Bellmunt tbé eh!?que tan es pot fer en bici com a peu...tot i que la pujada és considerable, la recompensa a dalt ÉS GENIAL!!! jo ja estic de vacances tbé..i avui (per fer mica enveja a la Lurdes), CARPESSSSSSSS...jeje...PETONETSSSSS DE FLETXA !!!

    ResponElimina
  3. Ostres Maribel, ja podies avisar eh que anaves a les Carpes! Jo ahir miraculosament me'n vaig anar a dormir super aviat. Si ho hagués sabut, m'apuntava... jajaja! Estic d'acord en que hem de pujar Bellmunt de nit, si ho fem en bici, necessito practicar un xic, perquè ahir vaig posar-me els automàtics i al primer intent, ja em vaig fotre de cap! Serà difícil això de recordar treure el peu! Espero aconseguir-ho! C u very soon, I'm also on holidays!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. m'agrada veure't a "casa meva" :)
    una abraçada i felicitats per aquestes trobades tan dinàmiques!
    *Carme

    ResponElimina