dimarts, 4 d’agost del 2009

RUTA DE LES 10 ERMITES _ LA SELVA
















El dissabte 1 d'agost 6 fletxes ( Claudia, Lurdes, Anna, Ana, Maribel i Maria), acompanyades de 2 arcs( Ramon i Pere) i d'en Joan, varem fer 35 km per aquesta ruta i varem visitar 4 de les 10 ermites: Farnés, Sta. Victòria de Sauleda, S. Pere de Cercada i Argimon. El temps va ser calurós, però durant casi tot el camí ens va acompanyar un airet molt agradable, menys l'últim tros de la pujada d'Argimon que el sol, la calor i la pujada es varen fer sentir. Sort que al final ens esperava a casa d'en Pere begudes fresques, un bon tiberi i en Pep que també es va afegir a la fi de festa.

2 comentaris:

  1. Felicitats, Ana i Pere (anfitrions, ..) una ruta molt maca, i assequible a tothom que vagi en bicicleta, tot va sortir molt bé, malgrat la calor, ... però l´ú d´agost que volem!!! i el dinar , .... un 10 , ji, ji, eren les 7 de la tarda i ningú es volia aixecar de la taula, .... ara tenim pendent les altres ermites, ....

    ResponElimina
  2. Molt bé fletxes! Valtres sempre tan fresques, malgrat la calor! Pensava veure 10 ermites jo! A la propera m'hi apunto, m'encanten les ermites! Vau veure el mar? I també m'apunto a un bon àpat i una bona sobretaula.
    Petonets de vacances! :)

    ResponElimina