dimarts, 1 de setembre del 2009

Agost 2009

Hola bikers,

aquest agost, dues fletxes juntament amb 1 amiga, hem marxat amb la bicicleta, les alfoges i hem fet ruta. Vam començar a pedalar un dimarts al migdia des de Tortosa i vam arribar a Logronyo el diumenge.

Una experiència molt bona i recomanable a tothom que li agradi la bicicleta. Això si, si ho podeu quan no sigui l'estiu millor perquè la calor és matadora !!!


imatge de les nostres nenes

2 comentaris:

  1. Efectivament, com diu la Maria, és una ruta molt recomanable i la pot fer tothom que li agradi la bici i tingui una mica de resistència a anar-hi estona. No té dificultat, perquè hi ha molt poc desnivell. Durant la ruta es veuen diversos tipus de paissatges, desde molt verd amb molta aigua a un terreny força àrid, fruiters (vinyes, pomes, peres, figues, ..). Millor no fer-la a l´estiu, per la calor !!!! avantatges, les super piscines dels pobles. Ahh, i lo millor és la convivència i el bon rotllo, ...

    ResponElimina
  2. Eeeeeei !! ja ens explicareu tota l'aventura eh!?? i també volem veure fotos !! que aquests entrenaments amb tant de temps a l'anvaçada s'han de tenir ben control.lats..jeje !!!
    Ens veiem ben aviat !!

    ResponElimina