dilluns, 3 d’agost del 2009

"Travessa en bicicleta per l'Atles Marroquí"


Aquest és el títol de la projecció que les FLETXES GROGUES hem presentat en vàries contrades de la Comarca d'Osona :
Caixa Manlleu de VIC
Auditori de Calldetenes
ATENEU DE Folgueroles
CAP de Sta. Eugènia
Muntanya de Llibres (Vic)
Manlleu
I aquest passat divendres dia 24 de juliol vam presentar a Prats de Lluçanès, formant part d'un dels actes de la Fira del Comerç que es cel.lebra per la diada de St. Jaume i està organitzada per la Unió de botiguers de Prats. Des d'aquí aprofitem per donar-los gràcies per la invitació i per la panera (foto) que ens van regalar plena d'embotits i vins...,panera que vam poder degustar aquest dissabte a Riudarenes...(però això ja forma part d'una altra aventura, oi Ana Garcia .....?? )
Aquesta travessa pel Marroc la vàrem fer l'Any passat com a conmemoració del desè Aniversari de les FLETXES GROGUES...això ens va servir d'excusa per deixar la península i endinsar-nos per les terres rocoses i de contrastos del Sud del Marroc, fins arribar a les dunes del desert. UNA GRAN EXPERIÈNCIA !!!
Segurament tornarem a presentar la projecció , aquesta vegada potser fins i tot fora de la nostra comarca.....ja us informarem !!!!!!

4 comentaris:

  1. Per cert....qui ens fa la fotografia...és la FLETXA MONTSE COMERMA !!!!! per tant no surt a la foto, però també hi era...jeje!

    ResponElimina
  2. Si, si Maribel, moltes gràcies al comerciants de Prats pels obsequits rebuts, per cert molt bons els embotits, .... ummmmm

    ResponElimina
  3. Claudia "mentidera"....jejeje....i jo tbé...jejeje...aiaiaiiiii

    ResponElimina
  4. Sí, jo present i la meva filleta també present! I val a dir que les explicacions de les fletxes "locutores" van ser d'allò més professionals, i segur que més d'un dels d'allí presents ens moríem d'enveja al sentir totes les emocions d'aquell viatge tan apassionant! De totes maneres, la propera presentació apropeu-se més al micro, eh? Perquè n'hi havia que sordejaven un xic, jajaja!

    ResponElimina