diumenge, 9 d’agost del 2009

Aniversari de la fletxa Merçè!










































El dissabte 8 d'agost 2009 la Merçè ha fet anyets i va organitzar una caminada per pujar la Tossa d'Alp amb dinar el refugi. Erem tota una colla d'amics, familiars i fletxes que ens varem trobar el aparcament de la Masella on la Merçè i en Sebastià ja ens esperaven amb tota una taulta d'esmorzar, un cop repostats d'energia varem començar a caminar per les pistes d'esqui i sempre amunt amunt( unes 2 horetes).... Reagrupament a la Tossa, foto de grup i cap el regufi a fer un dinar de muntanya.
I la Merçè a bufar les espelmes que ja hi havia feina, oi?! Va estar una sortida molt divertida i una mica refrescant a la baixada perquè ens va acompanyar la pluja i una mica de calamarsa.
En resum, una bona manera de fer anys i amb un bon regal de totes les fletxes/arcs: un arbre Ginkgol Biloba com a record de totes nosaltres! FELICITATS MERÇÈ

2 comentaris:

  1. Eii!!! moltesss felicitats Mercè, .... va ser un dia molt maco (malgrat el temps a la tornada, ..) ara explicarem totes les nostres rutes al voltant del Ginkgol.

    ResponElimina
  2. Anys i anys per molts anys !!! Entre una i l'altra meu anat explicant lo bonic que va ser el dia ... Un petó. Maria

    ResponElimina