dilluns, 30 de novembre del 2009

Matagalls- Vic


Bé, ...amb una mica de retard...però val més tard que mai......Adjunto foto de la caminada Matagalls- Vic (35KM) que la Lurdes i jo vam fer el passat dia 8 de Novembre en companyia del Josep. Una caminada per gaudir dels colors de la tardor i la plana de Vic !!! La foto és del moment de l'arribada a la Plaça .

dilluns, 16 de novembre del 2009

Rupit-Taradell






Ahir diumenge, tres fletxes i uns amics, vam fer la caminada Rupit-Taradell.
Vam tenir un dia preciós, a les 7:15, vam començar a caminar i de seguida va sortir el sol que ens va acompanyar tot el dia.
Vam anar de Rupit cap a Tavertet (pasant per l´Avenc), desprès vam baixar cap a la Riba i d´allà cap a la pressa de Sau, vam pujar unes quantes escales i cap a Sant Romà, Vilanova de Sau, vam pujar cap el Salt de la minyona, vam tornar a baixar cap a la Mina, i d´allà cap el Castell de Sant Llorenç, de seguida vam ser a Sant Julià, allà al castell ens van donar el dinar (entrepà de botifarra i brou, boníssimmm, ...) desprès vam fer la carena de Puiglagulla, i cap a l´enclusa, i l´última pujada ens va porta al castell de Can Boix, ja veiem Taradell, ..... i de pet cap el centre excursionista. Unes vistes increïbles, la companyia un 10 i l´organització molt i molt bé.
Molt reconable, ....

dimecres, 4 de novembre del 2009

DUATLÓ DE TONA













-(foto 1) Abans- -(foto 2)desprès, ... si, si, .. ja haviem acabat-


El diumenge 25 d´octubre, unes amigues i jo mateixa, vam participar a la Duatló de Tona. Vam fer 8 kms corrent, 18 kms amb btt i 3 kms més corrent, ... va ser una ruta molt maca, però no va ser gens fàcil, els canvis de ritme que requereix la ruta, el córrer i desprès pedalar, ... uumm però vam disfrutar molt, ...

dilluns, 2 de novembre del 2009

2 FLETXES GROGUES AL NEPAL

Com podeu veure no ens faltaven "boquers"...sobretot a la Lurdes...jejeje
Tota la colla de "sherpes" que vam fer el trekking

La piràmide negra: El sostre del món :L'EVEREST


....Doncs sí !! ja hem tornat !!! bé, la veritat és que ja fa uns quants dies, però entre bugada i bugada ens ha passat una setmaneta que ni tan sols ens hem adonat....! una setmaneta des que la Lurdes i jo (Maribel) vam tornar del Nepal : trekking de 12 dies fins al Kalapathar (5.545 mts.) , des d'on es poden veure les millors vistes de L'Everest !!!!!! (foto del cim amb en Ongchhu l'experimentat Sherpa que ha fet dues vegades l'Everest i que ens va fer de guia) .

Un trekking genial que segueix el mateix camí que tota la resta d'expedicions que accedeixen al Camp Base de L'Everest i a molts d'altres dels pics més emblemàtics de l'Himalaya : Ama dablam (per molts la muntanya més maca del món), Pumori, Nuptse,....etc. , uns gegants emblanquinats que t'observen des d'unes alçades de vertígen.....
Nepal però no és tan sols això....la seva cultura, gent, colors, olors....és un món a on es pot entreveure la màgia a cada cantonada....una gent humil però amb un somriure i un cor colossal com les seves muntanyes !!!!!!! Un lloc sens dubte PER TORNAR !! algú s'hi apunta ????