divendres, 30 d’octubre del 2009

Divendres 23 d'octubre, Puigsacalm

Hola,

el divendres a la tarda algunes de nosaltres vam fer festa i després de dinar vam fer una escapada per veure la mare natura que envolta el Puigsacalm. Un excursió de tardor molt maca. El paissatge està tremendo !!!

Aquí van unes imatges ...

dijous, 29 d’octubre del 2009

Diumenge 11 d'octubre, cursa a Roda de Ter

El passat 11 d'octubre, amb la Marta i la Maite vam participar a la cursa de 10 km que es va fer a Roda de Ter. La Clàudia es va animar i va fer la mitja marató.

dilluns, 19 d’octubre del 2009

CAMINADA A NÚRIA


Ahir, diumenge, la Claudia, la Trini, en Ramon i l'Ana varen deixar les bicis a casa i xino-xano vam arribar a Núria, en va fer un dia fresquet però amb solet. A banda de que ens ho varem passar molt bé, ens està servint per preparar-nos per fer una de grossa.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Dilluns 12 d'octubre, amb btt pel Cabrarès

Hola bikers,
amb alguns de vosaltres vam compartir el dilluns pedalant. Vam quedar a les 10h del matí a l'Esquirol. Un cop allà vam anar fins a Cantoni pel camí ral. Quin pedregam. Des de Cantoni vam fer un troç de carretera i just després de la gasolinera vam agafar el 1er trencant a la dreta i sempre seguint a la dreta vam anar a parar a Tavertet. Allà la Clàudia ens va convidar per celebrar els seus 27 anys !!! Felicitats !!! Després ens vam animar a seguir fins a l'Avenc i des d'allà va començar el camí de tornada.


dissabte, 10 d’octubre del 2009

18 d'octubre: Pedalada solidària a St. Boi de Lluçanès


Hola a tots/es!!! Ja tornem a ser aqui!!!! La ONG Batangala organitza la III Pedalada Solidària a ST. BOI DEL LLUÇANÈS!!!! Tots i totes els que hi éreu l'any passat us convidem a tornar a pedelar pel Senegal!!!! La trobada serà el diumenge 18 d'octubre. a les 10 del mati: sortirem del pati de l'escola AURORA de ST. BOI. Hi haurà 3 recorreguts, un de 6km, un de 18 km i un de 40 km. El de 6km també es podrà fer a peu.
Animeu-vos!!!! hi haurà avituallaments, coca amb xocolata per agafar força i botifarrada al final!!! Aquest any també hi haura un obsequi i activitats infantils com la creacio de màscares, pintures...
La inscripció serà de 15 euros i anirà destinada a projectes de la ONG a Senegal.
Les fletxes grogues no hi faltarem!!!

Podeu consultar el blog http://batangalaong.blogspot.com/


dimecres, 7 d’octubre del 2009

Dissabte 3 d'octubre, Montserrat

Aquest dissabte, amb la Clàudia, l'Anna, la Cristina i jo, vam sortir a quarts d'onze de Moià i vam anar cap a Montserrat amb les nostres nenes.
Al començament semblava que feia fred però mica en mica el nostre cos va començar a notar l'escalfor del dia.
De Moià a Manresa fa baixada. Travessar Manresa per dins és un caos. I de Manresa a Montserrat és trencames tot i ser el troç més bonic de la ruta.
Un cop a Montserrat vam encendre un ciri a la Moraneta. Vam dinar allà dalt i sant tornar-hi cap a Moià.